En hier groeit dus verder niets
En hier groeit dus verder niets

En hier groeit dus verder niets

Ik kreeg gisteren de vraag of ik alleen maar een balkon heb, het antwoord is nee. Van bij mij uit kun je negen huizen zien met balkon. Op de foto linksonder aan de straat liggen er drie en aan mijn kant dat van de buren en verderop nog 5 met balkon. En wij zijn echt de enige met planten op het balkon. En inderdaad die huizen zijn echt doodsaai.
Gisteren heb ik me even kunnen afreageren op wat hout en gipsplaten. Voor jet het weet is een dag voorbij. Het was wel warm bovenin de nok. Aan de buitenkant van het huis in Houthem hebben zwaluwen een nest gevonden. Ik telde drie of vier jonge zwaluwen. Ik had helaas de camera in de auto laten liggen, en die stond me wat te ver weg.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Hier mag niet buiten op de gevel of aan het raam.
    Niet echt fleurig, maar ik heb ook geen hout en gipsplat om me afreageren. Hans

    @ de muziek blijft niet zo, daar maak ik geen zomer mee vol.

  2. Wij hebben gelukkig tuintjes aan de voorkant dat is sowieso al groen. Bakken aan een balkon is best wel veel onderhoud, zeker in een warme zxomer maar het staat natuurlijk véél gezelliger dan niets.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.