Van sloop naar beter…
Van sloop naar beter…

Van sloop naar beter…

bVision & Photography

Nadat in in een eerder logje al een had laten zien dat de eigenaar van het huurpand aan de overzijde ook aan het verbouwen waren, was ik afgelopen maandag verrast toen ik terug kwam van het klussen. De pui van het pand was in mijn afwezigheid keurig wit geschilderd (foto 1). Nu waren ze al eerder bezig met opvullen van de gaten in de pui (foto 3) en het afwerker van de hele pui (foto 2), toch was het resultaat na schilderen verblindend, het deed me pijn aan de zonnebril. Nu maar hopen dat er ook rustige mensen komen wonen, herrie hebben we de afgelopen jaren al genoeg gehad.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 reacties

  1. ‘k Woonde hier enkele jaren alleen, in m’n stapelwoning. ‘k Wist dus niets over de isolatie…, nú weet ik het wel, niets is hier geïsoleerd. Elke deur die open/dicht gaat, elk stap op elke trap, wc doorspoelen, bad/douche nemen, en gewoon boven m’n hoofd lopen… alles hoor ik, echt alles. Als ’t me veel meer dan teveel wordt ga ik in de garage slapen… Dan woon je residentieel…!
    ‘k Wens je goeie overburen!
    Lie(f)s.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.