Murals – Eisenhouwerflat Limbrichterveld
Murals – Eisenhouwerflat Limbrichterveld

Murals – Eisenhouwerflat Limbrichterveld

Gisteren was ik bij de onthulling van de mural op de flat aan de Eisenhouwerstraat op het Limrichterveld in Sittard. Daar hadden ze een echt feestje van gemaakt voor o.a. bewoners en geïnteresseerden. Op foto 3 ziet u de kunstenaars met allen Sittardse roots, die uiteraard in het zonnetje werden gezet. Dit zijn van links naar rechts: Does (Joos van Barneveld), Mr June (David Louf), de spreker en Nash (Werner Zwakhalen), de laatste was de “motor” achter het hele verhaal. Een mooi kunstwerk dat het gezicht van Sittard wordt. Iedereen die met de trein van het noorden afkomt moet door Sittard en komt daar als eerste dit kunstwerk tegen. Het was behoorlijk druk bij de onthulling, veel drukker dan de organisatie had verwacht (foto 4). Maar er was ene die echt de show stal, dat was het kleine meisje dat tussen de optredende rappers haar dansje maakte. Het was een mooie onthulling…

Boven- en onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Het is een grappige mural, maar deze zorgt wel voor verbinding tussen mensen.
    Dat alleen al is een feestje waard. Hans

    @ ik kreeg het niet duidelijk waarom ze een winkelverbod had, lag aan de winkel.
    Een dure hobby roken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.