Trafohuisje in het Limbrichterveld
Trafohuisje in het Limbrichterveld

Trafohuisje in het Limbrichterveld

bVision & Photography

Als je dan toch naar Sittard gaat om een mural te bekijken sla je natuurlijk het aldaar aanwezige trafohuisje aan de Eisenhouwerstraat niet over. Een eenvoudig maar wel groot trafohuisje wat de stroomvoorziening van de aldaar aanwezige flats moet verzorgen. En dat zijn een paar hele grote flats. Voorzien van grote uitstromingen om de warmte kwijt te raken en om te voorkomen dat er sabotage gepleegd wordt.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

13 reacties

  1. OT Als je Veere uitgaat, moet je richting Vrouwenpolder de dijk langs het Veerse Meer volgen dan kun je dat krekengebied aan je linkerkant zien liggen, er is ook een behoorlijke parkeerplaats bij en meestal is het daar vrij rustig.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.