“Collectors Items” of “Scrapyard”
“Collectors Items” of “Scrapyard”

“Collectors Items” of “Scrapyard”

bVision & Photography

De eigenaar van deze auto’s kan zeker bestempeld worden als innamorati dell’Italia, of dat geldt voor de inzender van deze foto’s, Dien, te vinden op haar facebook account weet ik niet. Maar het zou zomaar kunnen. Twee van de auto’s hebben een kenteken en zijn nog geregistreerd bij het RDW. Zijnde de blauwe Fiat 128 en de Beige kampeerauto, de Fiat 900T. De Fiat 1100 en de andere Fiat 900T, zijn niet geregistreerd en kunnen zo dus niet de weg op. De gegevens van de Fiat 128 en 900T vindt u hieronder. Dien had ze al eerder gezien, maar toch maar op de foto gezet. en met zo’n gebouw op de achtergrond, geeft het deze auto’s toch wat meer ambiance. Het lijkt me wel wat om zo’n Fiat 900T om te toveren tot rijdende Pizzeria en daarmee door het land te toeren, van festival tot festival, en tussendoor ergens op een boulevard te gaan staan. Dankjewel voor deze foto’s Dien.

 • Merk: Fiat
 • Kenteken: FF-03-DX
 • Model: 900 T
 • Type: Kampeerauto
 • Kleur: Beige (kenteken)
 • Bouwjaar: 1979
 • Aantal cilinders: 4
 • Vermogen: 26 kW; 35 PS
 • Motorinhoud: 900 cc
 • Brandstof: Benzine
 • Merk: Fiat
 • Kenteken: 67-NR-88
 • Model: 128
 • Type: Cl 1300
 • Kleur: Blauw (kenteken)
 • Bouwjaar: 1976
 • Aantal cilinders: 4
 • Vermogen: 76 hp / 56 kW
 • Motorinhoud: 1290 cc
 • Brandstof: Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

12 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.