Citroën Charleston
Citroën Charleston

Citroën Charleston

bVision & Photography

Hans Bank van het zeer muzikale Logbankje stuurde me een paar foto’s van een Citroën 2CV6 Charleston met het volgende verhaal:
Hallo Sjoerd,
Het zijn zomerse dagen, het is wel fijn na een nat begin van de lente. Op 3 juni kwam ik deze Citroen 2CV 6 Charleston tegen in het winkelcentrum, gelijk de smartphone gepakt en een foto genomen, de eigenaar was zo vriendelijk om even op me te wachten. Na de kenteken check te hebben gedaan blijk daar de Citroen 2CV 6 Charleston uit 1986 te komen. De Citroen 2CV 6 Charleston heeft een topsnelheid van 115 km/h. De originele kleur blijkt geel te zijn, maar is nu grijskleurig met een rood linnen dak. Ik Wens je een aangename week om van het mooie weer te genieten.
Vriendelijk groet, Hans Bank

 • Merk: Citroën
 • Kenteken: TF-RP-76
 • Model: 2 CV 6
 • Type: Charleston
 • Kleur: Geel (kenteken)
 • Bouwjaar: 1986
 • Aantal cilinders: 2
 • Vermogen: 21 kW (29 pk)
 • Motorinhoud: 602 cc
 • Brandstof: Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

12 Comments

 1. Eendjes heb ik altijd van die vrolijke wagens gevonden, met die wapperende spatlappen. De vriend van een studievriendin had er zo een, hij haalde wanneer er niet genoeg zitplaatsen waren even de voorstoel uit de auto als extra plaats 🙂

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: