Spanning in IJzendijke
Spanning in IJzendijke

Spanning in IJzendijke

bVision & Photography

Op de hoek van de Krommeweg en de Statendijk in IJzendijke vond Bettie van haar weblog Bertiebo dit mooie trafohuisje. Buiten de twee huizen die er staan, is dit in the middle of nowhere. Alleen maar landbouwvelen eromheen en af en toe een boerderij in de omgeving. Daarom zal het huisje er ook zo fris opstaan. Nu is een mural ook wel mooi, vooral als ze bekliederd zijn, maar zo kaal en puur staat me toch het meeste aan. Bettie stuurde me meerdere foto’s van trafohuisjes die ze in haar vakantie in Zeeland tegenkwam. De rest volgt nog in de komende weken.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.