Parkstad Murals – Heerlen DazeTwo
Parkstad Murals – Heerlen DazeTwo

Parkstad Murals – Heerlen DazeTwo

bVision & Photography

Ik weet niet hoe het komt, maar deze mural is lange tijd aan mijn zicht voorbij gegaan terwijl ik er toch regelmatig langs kom. Het werk is gemaakt Door de Heerlense kunstenaar DazeTwo. Het werk heet “Get Out” en is in opdracht gemaakt van de samenwerking tussen Stichting Street Art en Heerlen Mijn Stad. De vogels zijn het kenmerk van deze kunstenaar, en vooral de raven staan daarin centraal. De raven stellen de ratrace van het leven voor, bovenin zien we een eenzame aan de race ontsnapte raaf. Volgens mij is het de geest van deze raaf die het strijdtoneel verlaat. Deze Mural kunnen we bekijken aan de Klompstraat op de hoek van de groene boord bij de spoorbrug in Heerlen.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

  1. Waarschijnlijk ontsnapte hij aan je aandacht door het grote stuk helder blauw dat tegen de helder blauwe luchten van de laatste 6 weken een beetje weg viel, het grijs van de vogels is dan niet zo opvallend.

  2. Heel goed geschilderd met veel details, maar ik zou deze schildering liever niet op mijn huis hebben. Tja ik ben van de generatie die riep :’Make love, no war’ En dit is één groot gevecht zo te zien.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.