Fotolijstjes…
Fotolijstjes…

Fotolijstjes…

Gisteren waren we even bij Ikea, makkelijk als je er te voet naar toe kunt gaan. We waren op zoek naar een paar fatsoenlijke fotolijstjes om een showcase van mijn aquarellen te maken. Ze hadden van alles, maar niet de fotolijstjes die we zochten. Jammer. Wel waren ze bezig met het vervangen van al die plastic tassen door plastic karretjes. Het lijkt net alsof iedereen met een kliko rond aan het tijden is…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

  1. Met de kliko winkelen, is de korstte weg om je aankoop “af”te voeren. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  2. Het is minstens 20 jaar geleden dat ik voor het laatst bij Ikea was. Dergelijke veranderingen ontgaan mij dus volkomen. Maar toevallig is het onderwerp plastic verpakking hier zojuist wel aan de orde geweest. Mijn eega heeft besloten om vanaf volgende week groente en fruit van de markt te halen. Dat scheelt weer plastic en pastic-toeslag.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.