Het geluk van het Kasteel – de familie Ooievaar (3)
Het geluk van het Kasteel – de familie Ooievaar (3)

Het geluk van het Kasteel – de familie Ooievaar (3)

Even een kleine update van de familie ooievaar bij het kasteel in Hoensbroek, de vlieglessen zijn al aan de gang, hier ziet u een uit de kluiten gewassen tiener die zichzelf aan het bekwamen is met enkele oefeningen om de vleugels te strekken. Naar de verwachting van kenners vliegen ze volgende week uit. Ik hoop dat ik dat ook eens mee kan maken. Geweldig hoe die beesten gegroeid zijn. Pa en ma hebben hun handen vol om ze te voederen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.