Parkstad Limburg Mural – De Dino van Timo
Parkstad Limburg Mural – De Dino van Timo

Parkstad Limburg Mural – De Dino van Timo

bVision & Photography

Zoals Dazetwo zijn raven heeft, heeft Timo Aspers zijn Dino’s. Zoals de Dino’s die u hier ziet bij de voormalige Omega Sushi op de Saroleastraat in Heerlen. Timo maakt ze van klein naar groot en ze zijn als zijn hantekening(tag) door heel Heerlen te vinden. Een stukje prehistorie in Heerlen. Als ik je vertel dat deze Timo begonnen is met Dino’s te tekenen voor zijn zoontje en nu toch enige faam als creatieve maker heeft opgebouwd, zie je hoe een balletje kan rollen.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.