Het beest op de Kling
Het beest op de Kling

Het beest op de Kling

Gisteren moest ik even gaan tanken. Dat kan tegenwoordig weer een stuk goedkoper in België dan in Nederland. Behalve als je meteen een ommetje maakt. Dat ommetje was gepland, maar waarnaartoe ziet u deze week wel. Op de terugweg kwam ik in Oensel, op de Kling zoals dat daar heet. En daar kwam ik dit vervaarlijke beest tegen, Het kijkt een beetje droevig, maar daar was geen reden voor. Vers hooi, een grote weide. en, dat zal de reden waarschijnlijk zijn, helemaal op zijn of haar eentje. Zoiets als Mozes op de berg. Vraag me niet wat voor een beest het is, als ik het moet zeggen is het een soort DAF, u weet wel van die fabriek in Eindhoven. Maar goed alle (on)zin op een stokje, de week gaat weer beginnen. De bouwvak is voor mij ook ten einde, dus vort… Sjeng, oan de geng.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.