Dat verdient een bloemetje…
Dat verdient een bloemetje…

Dat verdient een bloemetje…

bVision & Photography

Net toen ik in Elsloo de Kaakstraat uit reed, daar waar het trafohuisje van gisteren stond, en die fiets met bloemen zag staan bij het spoor, dacht ik meteen aan de maker van de mural, Roy Wagemans, en dacht die verdient een bloemetje… Helaas waren mijn gedachten van korte duur. Toen ik dichterbij kwam zag ik dat het neppers waren, en dan gaan mijn gedachten verder, dan wordt het liever echt dan namaak… Maar dat zal ik u besparen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Ik denk niet dat er nog op die fiets gefietst zal worden, een herenfiets met dergelijke versiering . . . tja laat ik stellen dat noch wijlen mijn echtgenoot, noch mijn zoon met bloemen op zijn fiets (nep of echt) zou rijden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.