Dit zie ik liever
Dit zie ik liever

Dit zie ik liever

Als je dan toch ergens in Nuth een geldautomaat plaatst kun je er ook wat van maken moet Geldmaat gedacht hebben. En ik sluit me daarbij aan. Meestal zijn dat van die saaie dingen(nou ja, niet allemaal). Deze geldautomaat is versierd met foto’s van een lokale (hobby)fotograaf en zijn allemaal in de voormalige gemeente Nuth gemaakt. Inmiddels valt Nuth ook onder de gemeente Beekdaelen. Nuth beschikte niet meer over een pinautomaat sinds de Rabobank de laatste had opgeheven. In overleg met gemeente Beekdaelen en Geldmaat staat nu deze pinkiosk, zoals ze deze tegenwoordig noemen, voor iedereen toegankelijk op de markt van Nuth mooi te wezen.
De foto’s op de “Geldmaat” zijn gemaakt door Patrick Beckers

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. Deze pinkiosk is een sieraad in de omgeving, echt heel leuk bedacht.
  En voor vele is het toch belangrijk om contact geld te hebben. Hans

  @ blogvriendschap vind ik heel belangrijk, heb er een goede band mee.

 2. Ik zie dat soort automaten liever in een gebouw geïntegreerd, hier kom je om niets anders dan geld en dat is wel uitnodigend voor kwaadwillenden . De banken maken zich er wel lekker makkelijk vanaf en leggen alle risico’s bij de klant.

 3. Ria van Felius

  IK heb er nog nooit eentje gezien. In Brouwershaven zit er nog gewoon eentje in de muur ergens, maar in de Spar kun je ook extra opnemen bij het betalen, nog geen geldnood hier zodoende. Deze ziet er mooi uit zo,

 4. Frank - 103

  Het aantal pinautomaten neemt bij ons ook af, op heel veel plaatsen mag je niet eens met contant betalen, alles gaat met de pinpas. Of telefoon met pinchip. Die paar automaten die er nog zijn staan in winkels of in een voor ramkraken beveiligde gevel. Zo’n leuk huisje is hier nergens te vinden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.