De stoel
De stoel

De stoel

Vaak kom ik iets tegen waar ik een vraagteken bij plaats, waar ik in mijn hoofd wat radertjes aan het werk zet waarom is dit zo. Ik was onderweg naar Hornbach in Geleen om een paar plankjes te halen, toen ik ter hoogte van Doenrade, langs de weg deze tafel met twee banken zag staan. Niets abnormaals, maar waar komt die stoel vandaan. Het geeft wel iets extra’s aan dit tuinameublement. Mooi woord, schoot me zo maar te binnen, dat krijg je dan als die radertjes eenmaal aan het draaien zijn. Het leuke van dit soort zaken is dat je het antwoord nooit te horen krijgt en ieder antwoord daardoor eigenlijk goed is…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Ria van Felius

    Ik vond die uit de tafel stekende plank nog eigenaardiger, blijkt het de zitting van de achterste bank te zijn, soms zit het in mijn hoofd ook niet helemaal goed. Gezellig hoekje zo hoor.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.