Herfst in het blote voeten park
Herfst in het blote voeten park

Herfst in het blote voeten park

bVision & Photography

Gisteren was ik even losgelaten door mijn vrouw die ergens naartoe moest, te kort om naar huis te gaan en te lang om te wachten. Dus kon ik wel even kijken aan de rand de Brunssummerheide, daar waar het “blote voeten park” ligt. Loop ik me daar toch tegen twee paddenstoelen aan, niet normaal meer. Zeker een schoenmaatje 45 die bol de ander een groot damesmaatje beide in de lengte dan. Geweldig mooi de beide stoeltjes. En het allermooiste vond ik het publiek wat er langs liep. Knoertgrote paddenstoelen en ze zien ze niet eens staan langs het pad in het gras. Ik waande me even een maandje of twee verder, een beetje erg herfstig voor deze tijd van het jaar.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. Frank103

  Ik heb woensdag bij Castricum gewandeld en vrijdag bij de Grebbeberg (Utrecht), bij beide wandelingen waren er veel paddestoelen te zien, ook van het type dat jij op de foto hebt gezet. Het is stiekem dan toch al herfst?

 2. Geeft wel een bevrijdend gevoel als je los wordt gelaten.
  Zo kom je nog eens wat tegen, nou de eerste paddenstoel vind ik wel een heel bijzondere.
  Dat wil zeggen deze heb ik nog nooit gezien en kan hem ook niet vinden. Hans

  @ Ach, was wel lachen de 666ste aflevering.

 3. hanscke

  Ik zie ook op verschillende plaatsen paddenstoelen. Ik hoop toch dat we eerst nog een stukje zomer krijgen en dan ook nog een mooie lange nazomer eind augustus en in september.

 4. Hier staan in mijn tuin, langs de garage, ook alweer een aantal kabouterbehuizingen. Maar die hebben bescheidener behuizingen dan die reuzen bij jou. Ik zal er ook eens een paar foto’s van nemen. Een fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.