uit de kast komen
uit de kast komen

uit de kast komen

Nadat ik me enkele dagen in, op en rond de kast heb begeven om hem klaar voor gebruik te maken ben ik er nu helemaal uit. Sterker nog, ik ben er helemaal klaar mee. De rest is voor mijn medehuisbewoners. En op verzoek, het is een plaatje en geheel eigen design. Ik zal er wel geen prijs voor krijgen, maar ben toch tevreden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

 1. Pingback: Vitrinekasten + 25 ideeën om erin te zetten! - Huisvlijt

 2. Nou zeker, deze kast mag er zijn.
  Het is er een om van te genieten en niet om in te zitten.
  Een prachtig resultaat, wat de kast betreft, today is a good day . Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Helemaal geslaagd, prachtige kast helemaal naar jullie eigen idee. Ik zou alle spullen die je over had goed verpakt een plekje geven ergens in de kast . Mocht je later nog eens de indeling van de kamer veranderen kun je er altijd weer andere opstellingen mee maken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.