Hier word ik blij van
Hier word ik blij van

Hier word ik blij van

bVision & Photography

Als het mooi weer is trek ik graag de natuur in, maakt niet uit waar, als ik maar alleen ben en ook alleen maar met de bloemetjes en de bijtjes hoef te praten, of uiteraard mijn mond houden. Lekker een eind weg lopen voor zover dat nog gaat en op de paden blijven na mijn laatste val in het bos. en als ik dan een paar mooie beelden kan schieten ben ik tevreden. Ik vertrok met mijn Lumix Camera, maar die was helaas na één foto leeg en de beelden zijn dus gemaakt met mijn smartphone. Google gaf aan dat ik op Maastricht Aachen Airport was. Maar daar vind je dit niet. Dit stukje natuur hoort bij een natuurbegraafplaats, niet zo heel ver van het vliegveld. Ik heb maar meteen een plekje uitgezocht.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.