Wateroverlast
Wateroverlast

Wateroverlast

Zo rooskleurig als ik het gisteren voorstelde was het deze week dus echt niet. Het water stroomde langs de muur van de kamer, op de een of andere manier werkte de afvoer van condenswater niet meer. En zie dan maar eens een service monteur van een firma te krijgen die nergens op reageert. Bestair was snel met het plaatsen van de installatie maar reageert verder niet op storingen of reparaties. Reviews van deze firma kunt u best zelf wel opzoeken indien u een airco wil aanschaffen. Maar goed daar zit je dan. Ik heb in een ver verleden op het werk wel met airco’s gewerkt, maar dat was meer bestellen en het aanleggen en onderhoud verder uitbesteden. Ook daar ging het wel eens (goed) fout. Maar goed, na wat zoekwerk bleek dat het condens-pompje defect was en vervangen moest worden. Even een noodoplossing gezocht met een afvoer naar een emmer en meteen online een nieuwe pomp besteld. lagen we in net in bed, drup, drup, drup, begon de airco van de slaapkamer in de nacht ook water te sputteren. Niet zo erg als in de kamer, dan maar even geen airco op de slaapkamer. Inmiddels werkt alles gelukkig weer en heb ik zelf maar alles vervangen in de woonkamer en in de slaapkamer een lekke rubberslang vervangen. Zo blijf je wel lekker bezig.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

 1. Water overlast in huis is niet prettig.
  Maar vandaag was het ook buiten bar en boos in Limburg.
  Zo verdient je opleiding zich weer terug en je bent niet afhankelijk van anderen. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Inge

  Vervelend!
  Bij ons werd de ‘lekkage’ van de airco in de slaapkamer veroorzaakt door een solitaire bij die het afvoerpijpje had gebruikt om eitjes in te leggen en daarna de boel fijn had dichtgemetseld met leem ….

 3. Klantvriendelijk en deskundig zijn is bij veel bedrijven ver te zoeken.
  Vervelend genoeg heeft dit een zeer negatief effect op verduurzaming bij mensen thuis.

  Fijn dat jij genoeg technisch inzicht hebt.

  Vriendelijke groet,

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.