Volkswagen Kever
Volkswagen Kever

Volkswagen Kever

bVision & Photography

De Volkswagen kever is uiteraard wel bekend bij iedereen, toch zie je ze steeds minder vaak rijden. Gelukkig hebben we Di Mario van zijn weblog Di Mario.info nog. Daar komen ze gewoon voorrijden.

Sjoerd,
Deze auto kwam gewoon naar mijn werk en vroeg er (bijna) zelf om, om op de foto te gaan. Wie ben ik dan om te weigeren. De eigenaar vertelde me nog dat er van deze kleur maar 500 in Nederland zijn uitgebracht. Dat klinkt toch redelijk uniek.

merk
Volkswagen
model
Kever
type
1303
kenteken
65-AF-71
Kleur
Beige vlgns RDW
Bouwjaar
1973
aantal cilinders
4 cil boxer
vermogen
32 kW (44 pk)
cilinderinhoud
1285
brandstof
benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

  1. Kakel

    De eerste auto van mijn vader was een groene kever. Ik zie me nog trillend op de treeplank staan. En dan dat geluid!
    Deze kleur is zeker bijzonder. Helemaal wanneer de eigenaar gewoon naar Di Mario toekomt!

  2. Keimooi. Ik zat als kind achterin de kattenbak van de kever.Achter de achterbank zat een opbergruimte de kattenbak noemde we dat. Ons moeder had een lichtblauwe kever, die ik als 18 jarige gebruikte om naar feestjes te rijden als BOB met vrienden/hippies. LOL.Houdoe Robert

  3. Ook van mijn vader was de eerste auto een kever, een blauwe, en mijn man en ik zijn ook met een kever begonnen dat was een witte, daarna nog meerdere kevers gehad en toen mijn man over stapte op Mazda kwam er voor mij als tweede auto een kever. Ik ben altijd dol op kevers geweest, ik heb er meerdere gehad en ze hebben me nooit laten staan. Tegenwoordig heb ik een Ford Ka ook een leuke auto .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.