Koei
Koei

Koei

Als ik de titel zo lees doet me dat aan iemand denken, die had haar eigen koei, maar is reeds heel lang geleden gestopt met bloggen. Dit even terzijde. Deze koei staat in Thull, een klein dorpje tegen Schinnen aan, wat overigens nu ook onder de gemeente Beekdaelen valt. In koeitaal noemen ze dat ruilverkaveling, hier noemen ze dat een gemeentelijke herinrichting. En als u het niet meer snapt, ik vond het gewoon een mooie foto voor op mijn site.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Frank103

    Gemeentelijke herinrichting deden ze hier ook, minder gemeentehuizen is goedkoper, er kan dan ook meteen bezuinigd worden op politiebureaus, bibliotheken, sportclubs etc.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: