Vautje
Vautje

Vautje

Sinds dat er een nieuwe versie van WordPress is, verzie 6.3, zit er een foutje in mijn site. Helaas niet eentje waar ik snel iets aan kan doen, ik ben gelukkig niet de enige waarbij dit optreed, en er wordt bij de ontwerper van het theme gezocht naar een oplossing. Ik kan de fout wel weghalen, maar dan wordt het reageren een stuk moeilijker zoals enkele reageerders wel al gemerkt hebben, dus heb ik alles waar de fout in zit maar weer teruggezet. Op het plaatje is te zien waar het probleem zit. Het werkt wel, maar ziet er niet uit… Ik vind het huidige theme het beste wat er was, en hoop dat men het probleem snel kan verhelpen. Anders moet ik toch overstappen naar een ander theme…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 reacties

  1. Ik heb nooit problemen op je blog om te reageren, ik ben altijd wel blij dat het juist zo gemakkelijk gaat.
    Wat ik wel in het verleden heb gehad met WP dat was dat linkje niet meer werkte op de weblog, men war overgegaan van http naar https.
    Heeft me enorm veel werk gegeven om de blogjes aan te passen en soms kom ik er nog wel tegen waar de afbeeldingen niet zichtbaar zijn. Hans

  2. Echt makkelijk reageren kan ik al tijden niet meer bij jou en veel andere WordPress sites. Iedere keer moet ik al mijn gegevens invullen, ondanks dat ik altijd dat laatste regeltje aanklik. Het zal misschien komen doordat de site van ons vakantiehuis via WordPress is gemaakt en men daarom moeite heeft met mijn gegevens alhoewel bij andere WP gebruikers mijn gegevens altijd keurig vermeld staan.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.