Programmeren
Programmeren

Programmeren

Wat voor de een adacadabra is, is voor de andere een uitdaging. Het behoorde tot een van mijn werkzaamheden en ik heb het daarom een tijd niet meer intensief gedaan, het design en het programmeren van websites, behalve mijn eigen site natuurlijk. Als hobby heb ik dat sinds een maand weer actief opgepakt en ik mag wel zeggen dat ik het niet verleerd ben, ik heb alleen veel bij moeten leren. Als ik de stand van zaken van vandaag vergelijk met vroeger, zeg maar vijf jaar terug, is er toch heel veel veranderd in voornamelijk het gebruik van CSS. Dat maak het ook allemaal wat kritischer en leuker aan de andere kant. Een moment van onzorgvuldigheid koste me afgelopen week een halve dag om het op te lossen. Maar van zoiets leer je een hoop over het gedrag op een website. Wellicht dat ik mijn WordPress site ook weer eens aanpak, maar dan moet ik eerst ook mijn PHP kennis aanscherpen. Als Editor gebruik ik overigens Visual Code Studio, volgens mij de beste die er momenteel is.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Ria van Felius

    Leuk hoor. Het enige wat ik kan is de kleurtjes en de kopfoto veranderen en nog wel een paar dingen, maar ik vind het wel goed zo. Voor jou denk ik een leuke hobby erbij, misschien anderen er mee helpen of nieuwe sites maken.

  2. Vijf jaar is in de digitale wereld al een halve eeuwigheid. Ik begon 18 jaar geleden met 0 ( van de nullen en énen) kennis, nooit eerder met een pc te maken gehad. Dat is een achterstand die je nooit meer in loopt als je op leeftijd bent. De aanvankelijk benodigde html codes had ik nog wel aardig opgepakt maar ik merk dat mijn achterstand natuurlijk alléén maar groter wordt bij iedere nieuwe oprisping van WP. Best jammer want ik vond het aanvankelijk toch wel leuk om er steeds weer iets bij te leren. Nu ben ik al blij dat ik met de nieuwe editor weet te vinden wat ik nodig heb.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.