Ford Ltd Wagon
Ford Ltd Wagon

Ford Ltd Wagon

bVision & Photography

Di Mario van zijn weblog Di Mario.info stuurde me de foto’s van deze Ford Ltd Wagon met de volgende opmerking:
De Ford geeft me wel een beetje gemengde gevoelens. Het draagt het nummer van General Lee maar dat was natuurlijk een Dodge en ook nog heel anders van kleur. Deze Ford werd gevonden in Ermelo tijdens een kleine wandeltocht.
En inderdaad, in de The Dukes of Hazzard, staat een Dodge Charger 1969 RT (Road & Track), die General Lee wordt genoemd, centraal. Dat wil niet zeggen dat dit geen lekker auto is om mee te rijden, parkeren wordt iets lastiger. Een achtcilinder motorblok met een inhoud van 6.5 liter maakt hier een echte gezinswagen van. Ik zie hier echter eerder de familie flodder in rijden. En eerlijk is eerlijk, deze ziet er niet slecht uit als slagschip… Toch maar een oog dicht knijpen en hem in de virtuele garage zetten (er staan er overigens ook een paar op de parkeerplaats te wachten).

merk
Ford
model
Ltd
type
Wagon
kenteken
81-HZK-7
Kleur
Blauw
Bouwjaar
1978
aantal cilinders
8 cilinder
vermogen
125 kW/170 pk
cilinderinhoud
6586 cc
brandstof
benzine/Gas (G2)

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Frank103

    In Nederland is dat geen handige auto, met 170 pk uit een zesliter motor en een brandstofverbruik van zo’n 1 op 6 is het ook een weinig economische auto. Nee, dan liever een 150 pk focus die gewoon 1 op 15 rijdt.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.