Rusty Sunday 84
Rusty Sunday 84

Rusty Sunday 84


Ik wens u allen een zondag vandaag. Maak er een mooie dag van en geniet van het leven. We houden het hier ook rustig als dat gaat Met Jeslynn ‘in da house’. En ze blijft ook nog logeren vandaag. Opa mag haar morgenvroeg naar school brengen.
Groetjes, Sjoerd

Op de foto: Seinhuis bij de ZLSM in Simpelveld(2023)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

 1. Vandaag zeker een natte roestige zondag.
  Een historisch rangeerhuisje, ken ze nog wel alles met staaldraden gestuurd.
  Ja, dat is morgen vroeg opstaan, doe je toch al, maar wel gezellig Jeslyn naar school brengen. Hans

 2. Het zal misschien geen rustige dag worden maar wel een heel leuke dag met je kleindochter en dan ook nog logeren, het kan niet op voor opa en kleindochter. Heb je al besloten welk verhaaltje opa gaat voorlezen wanneer ze naar bed gaat?

 3. Kijk, die opa heeft mooi mazzel. Jeslynn trouwens ook, want wie wil er nou niet door opa naar school gebracht worden. Vandaag mag je inderdaad rustig aan doen. Ik heb vandaag een feestje, dus ik ga het ook proberen.

  Love As Always
  Dimario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.