Een van de mooiste
Een van de mooiste

Een van de mooiste

bVision & Photography

Voordat Jeslynn gisteren kwam zijn we nog even naar Daniels in Vlodrop geweest en nadat we nog snel even de grens over waren om te tanken, scheelt toch even 30 eurocenten per liter. Daniels is een van de mooiste tuincentra van Nederland. Een mooie collectie planten en die lui hebben er verstand van. Buiten waren de bijen nog aktief bezig en was het 27 graden, en binnen was alles als langzaam in de kerstsferen geraakt, de kerstmarkt begint daar over 14 dagen al. Alhoewel de onderste foto ook gezien kan worden als een typisch herfstsfeertje met kabouters en al.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Ik blijf het grappig vinden om die naam te lezen omdat ik daar toch zo’n vijftien jaar geleden was voor sollicitatie. Gelukkig voor mij konden ze niet zo goed tegen recht voor z’n raap en heb ik afgezegd. Anders had ik misschien wel daar in de buurt gewoond en daar nog gewerkt.

    Love As always
    dimario

  2. Goede morgen Sjoerd, voor kerst vind ik het nog veel te vroeg, ze lijken in die tuincentra steeds vroeger met kerstspullen te beginnen. Zelf word ik daar gewoon dwars van en zal daar dan ook niets van kopen. Kabouters kunnen natuurlijk wel een heel jaar rondhangen, die hebben het altijd druk met hun hengeltjes en kruiwagentjes 😉 Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.