Spanning aan het Zeegat
Spanning aan het Zeegat

Spanning aan het Zeegat

bVision & Photography
bVision & Photography

Op vakantie in het mooie Zeeland waren Bettie van haar weblog Bertie(bo) en haar man op weg naar Het Verdronken Land van Saeftinghe. Maar laat ik eerst Bettie even haar verhaal doen:
Ha Sjoerd,
In de auto op weg naar Saeftinghe verzuchtte ik: ‘Dat was een mooie geweest voor Sjoerd’. Waarop mijn man zonder iets te zeggen een stukje doorreed, draaide, weer terugreed en mij uit liet stappen om een foto te maken. Hierbij het resultaat.
Hartelijke groet, Bettie.
Tsja, daar zit je dan, een aantal mooie foto’s van X naar Saeftinghe, Maar waar vind ik dat. Nou, aan de Gravenstraat in Clinge, een klein plaatsje onder de rook van Hulst in Zeeland. Er stond wel zeegat op, maar dat hielp niet. Wel stond op de laatste foto een plaatsnaambord, waar ik nog net de letters C en l van kon lezen. En als je dan zoekt zijn er niet zoveel plaatsen in Zeeland die met die letters beginnen. Nu nog even vinden hoe ze daar naartoe zouden rijden. Maar dat was een makkie. En zeg zelf, deze mag toch echt niet in mijn verzameling ontbreken. nu nog even oppoetsen en van een nieuwe verflaag voorzien. Ook deze ligt ergens middle in the middle of nowhere… Mijn dank gaat uit voor het netjes omdraaien en foto’s voor mij maken.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

  1. Voor Nederland denk ik dat dit e-kerkje een uniek exemplaar is. e-Torentjes komen al bijna niet meer voor en met zo’n uitbouw ken ik er alleen 1 in het midden van Duitsland ten oosten van Frankfurt. Aan die straat in Clinge staan nog 2 oude e-huisjes, die vallen minder op,

  2. Ik ben het helemaal met Dimario eens. En verder: ik dacht dat ik je ook een foto had gestuurd van het bord Clinge (gemeente Hulst), speciaal gemaakt om je de zoektocht te besparen. Nou ja, je hebt het toch gevonden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.