Murals Waddinxveen in de molenring.
Murals Waddinxveen in de molenring.

Murals Waddinxveen in de molenring.

bVision & Photography

Mirjam, aka Kakel van haar weblog Pippi’s hometown vond dit prachtig versierde Gasschakelstation in Waddinxveen. Ze schreef hierover het volgende:
Hej Sjoerd,
In Waddinxveen fietste ik langs de kade langs de Gouwe (vanaf Gouda richting Waddinxveen; links van het kanaal.) De kade werd opnieuw bestraat en via een korte wegomleiding kwam ik in de wijk Molenring terecht. Daar stond dit prachtig beschilderde huisje. Er staan vier molens op die inmiddels zijn afgebroken.

Het huisje is van de Murals, of muurschilderingen zoals je wilt, voorzien door Ruud Kooger, van Kooger Kunst. Hij werkt met spuitbussen en/of kwasten op muren, canvasdoeken, panelen en driedimensionale objecten. Hij geeft ook live paintings en graffitiworkshops voor scholen, bedrijven en evenementen. las ik op zijn site. Op de afbeeldingen staan molen de Liefde, molen de Hoop, Molen De Oranjeboom en Molen de Bijenkorf.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.