Pedicure
Pedicure

Pedicure

bVision & Photography

Als ik ergens een hekel aan heb is het wel het bezoeken van de pedicure. Dat ligt absoluut niet aan de pedicure, maar geheel aan mij. Sinds mijn knieën niet helemaal meer willen, ben ik verplicht om het behandelen van mijn voeten uit te besteden. Mijn vrouw gaat overigens ook mee voor een behandeling dus dat verzacht de pijn een beetje. Het bezoek doet me een beetje aan een bezoek aan de tandarts denken. De stoel zit comfortabel, maar het is de geur van desinfectie, het gereedschap het geluid. Niet dat het pijn doet, maar gewoon alles samen. En toch zijn we weer blij als het achter de rug is. Over zes weken weer…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Kakel

    Het lijkt me ook niks, dat gepeuter aan en onder je nagels. Als jij zegt dat het je aan een tandartsbezoek doet denken, ben ik meteen genezen. Maar jullie kunnen er weer zes weken tegen!

  2. Ria van Felius

    Ze zien er weer verzorgd uit hoor en zo krijg je ook geen nare ongemakken als eksterogen en ingegroeide nagels, waar maar al teveel mensen mee rond lopen. Ik kan het nog goed zelf en doe ook die van Joop tegenwoordig.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.