Murphy
Murphy

Murphy

Wat gisteren een eenvoudige klus moest worden liep uit op een drama. Nou ja zo erg was het niet, maar niets lukte, alles wat fout kon gaan ging fout. En een van de doelen, het maken van een leidingenkanaal, een van de laatste klussen voor we beginnen met het afwerken van alle kamers, lukte niet binnen de beschikbare tijd. Dat wordt nog een halve dag extra werk. Maar met het voorlopige einde van de verbouwing in zicht kan dat er ook nog wel bij. Een loodzware dag, ik was blij dat mijn vrouw mijn kookbeurt had overgenomen en lekker had gekookt. Je wordt ouder opa, geeft het maar toe.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. Heel herkenbaar, als het fout gaat lijkt het vaak helemaal tegen te gaan zitten.
  Wel goed bericht dat de verbouwing in zicht komt. Hans

  Ot. Nou de uitstraling naar mijn been is nog wel heftig.
  Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: https://logbankje.nl

 2. hanscke

  Soms zit het mee en soms zit het tegen. Dat er soms een einde aan het kunnen zit begin ik ook te merken. Niet alles kan meer zoals voorheen. Ook kosten de dingen die ik doe soms wat meer tijd dan ik gewend was. Dat geeft mij nogal eens het gevoel dat ik tijd tekort kom

 3. Tja dan gaat ook de wet van Murphy in werking. Gewoon even stoppen en een andere keer met nieuwe moed weer beginnen. Wat ik op je foto zie ziet er in ieder geval weer keurig uit al is alles nog niet af. Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.