Het einde nadert
Het einde nadert

Het einde nadert

Langzaam maar zeker nadert het voorlopige einde van de verbouwing bij mijn dochter en haar vriend. Gisteren zijn we hard aan het werk geweest om kasten te monteren, de kabelkoof af te monteren, deuren te plaatsen en meer kleinere zaken zoals opruimen van overtollig materiaal. twee slaapkamers zijn zo goed als klaar en worden ingericht en de laatste twee moet nog wat aan gebeuren, maar dat gaat ook snel, want bouwtechnisch zijn die ook klaar. We waren met een aantal mensen zo druk bezig dat ik niet eens een plaatje heb kunnen schieten. Vandaag een plakplaatje dus, met de groeten uit Limburg…

Op de foto: Vakwerkwoning is Waterval. (augustus 2023)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

 1. Ik schrok al van de titel, maar het is een positief einde.
  De vakwerkhuizen is ook wel Limburgs trots. Hans

  Ot. Beetje variatie in de GGOS, dan blijft het leuk maken en luisteren. 🙂
  Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: https://logbankje.nl

 2. Goede morgen Sjoerd wat een onheilspellende titel van je logje, maar dit is natuurlijk een einde dat welkom zal zijn. Dan kun je weer meer tijd aan andere zaken besteden. Want je gaat zeker niet achter de geraniums zitten , er komt vast wel weer iets anders waarmee je het druk zult hebben.

 3. Ik ben weer terug van vakantie. De zomerkleren hangen alweer gewassen en gestreken in de kast. Dus nu tijd om eens op mijn gemak bij iedereen te gaan bijlezen wat ik allemaal gemist heb. Vanaf morgen ga ik weer reageren nu eerst even inhalen 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.