Busje komt zo
Busje komt zo

Busje komt zo

bVision & Photography

John van zijn weblog Naast mijn schoenen kwam op zijn wandeling door het Zeeuwse landschap deze bus tegen, of moet ik touringcar zeggen. Hij was blij verrast, en kon er nog net twee foto’s van maken. In eerste instantie lijkt de bus ouder dan hij is, maar dat komt meer door de stijl van de bus. Ofwel hij is te jong voor in mijn virtuele garage. Ik laat hem nog maar even op de parkeerplaats staan. In Amerika rijden deze bussen als schoolbus rond. Dit is een cabriobus. Alle ramen kunnen open en het dak is voorzien van een unieke schuifconstructie zoals die ook bij rondvaartboten wordt toegepast. Heerlijk om met mooi weer rondte rijden. En je hoeft niet bang te zijn, alle ramen kunnen ook dicht…

merk
International
model
CE200
type
Oldtimer Bus
kenteken
BT-VF-82
Kleur
rood
Bouwjaar
2005
aantal cilinders
8 cilinder
vermogen
147 kW/200 pk
cilinderinhoud
6000 cc
brandstof
Diesel

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.