Taunus Dien
Taunus Dien

Taunus Dien

bVision & Photography

Hoi sjoerd,
Terwijl ik stond te wachten op mijn beurt kwam deze chique kar aanpuffen. Nét iets voor jou dacht ik 🥰, veel plezier er mee hé
Groetjes, Dien

Dien kennen we allemaal als klaproos (en andere bijnamen). Ze stuurde me deze prachtige foto’s van deze Ford Taunus 2000 Coupé. Een echte beauty toch, gaat ook regelrecht mijn virtuele garage in. Daar hoeft niets meer aan te gebeuren. Deze komt nog uit de tijd dat Ford nog echte auto’s maakte. Ik realiseer me dat er 2.3 liter op de auto staat. maar weet de RDW niets vanaf. De kleur lak is niet origineel maar is er werkelijk met een schitterend staaltje vakmanschap op gespoten. En dat niet alleen omdat ik een Ford Taunus als station uitvoering had, Daarna kreeg ik de opvolger, een Ford Sierra. Beide modellen zie je helaas niet al te veel meer. Dankjewel Dien

merk
Ford
model
Taunus
type
2000 Coupé
kenteken
78-28-XR
Kleur
Bruin
Bouwjaar
1973
aantal cilinders
6 cilinder
vermogen
74 kW (101 pk)
cilinderinhoud
2000 cc
brandstof
Benzine

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Deze Ford Taunus 2000 Coupé is zeker uit de echte auto’s periode.
    Zo zie je ze hier niet meer.
    Inderdaad de auto is speciaal gekleurd, maar past ook wel weer bij de auto. Hans

    @ dit lot is Groningen overkomen, de overheid heeft toch een VOC mentaliteit.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.