Toch wat stoeltjes
Toch wat stoeltjes

Toch wat stoeltjes

bVision & Photography

Ik heb toch nog wat paddenstoelen gevonden om met de gevoelige sensor vast te leggen op mijn solid state opslagmedium. Niet zo heel veel soorten, maar als je er moeite voor moet doen, smaakt het een stuk beter of zoiets. Op advies van ik dacht Riet ben ik naar de kaboutertjes in het bomenbos gegaan voor advies. Het bomenbos, wat overigens zo heet omdat het een aangelegd bos is met heel veel verschillende soorten bomen. Die eerst solitair daar stonden, maar in de loop van enkele honderden jaren toch een echt bos uitgegroeid zijn. Tenminste dat vertelde de kabouters me. Op hun advies ben ik in plaats van door het bos, aan de rand van het bos gaan zoeken. De oogst was nog niet van wat staan er veel. Maar hier moet u het maar even mee doen. De kabouters zelf wonen daar overigens in enkele holle bommen, u snapt het al, door gebrek aan stoeltjes…

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Ach wij bloggers zijn nooit te beroerd om elkaar te helpen! 😉 Ik hoop dat de kabouters niet uit hun holle boom gedreven zijn, wát een hoeveelheden regen zijn er gevallen. Voor de kaboutervrouwtjes echt dweilen met de kraan open. Voordeel dat de stoeltjes wel mooi schoon zijn dus die kunnen zó naar binnen.

  2. Kakel

    In deze tijd van het jaar zijn er genoeg huizen beschikbaar voor kabouters.
    Op de bovenste foto lijken de paddo’s wel geglazuurd. Het zou de porseleinzwam kunnen zijn maar ook weer niet (-:
    Herfstige groet.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.