Herfstig
Herfstig

Herfstig

bVision & Photography

Herfstig was het zeker in het weekend, daarom nog een paar herfstfoto’s vandaag. Nee, niet gisteren genomen, toen was het me echt te gortig, wel vorige week, tussen de buien en windvlagen door bij de visvijver in Thull. Gisteren heb ik me voornamelijk bezig gehouden met eten maken en later met het gezin opeten. De Gebreuker keuken op zijn best. Frietjes met hachee en witlof. Het had uiteraard ook zuurvlees kunnen worden, maar dan had ik aan een dag niet genoeg gehad. Die moet eerst minimaal 24 uur in het zuur staan. Voor de rest zijn we roestig geweest. Voornamelijk door omstandigheden, maar daar gaan we het even niet over hebben. Aan Sinterklaas vraag ik een nieuw klushuis, wie weet mag ik mee naar Spanje om zijn riante kasteel op te knappen. Maar wel alleen als A. mee mag. het moet wel gezellig blijven.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Als ik in de kost lag in Limburg was het goed vertoeven.
  Het is een heerlijke keuken.
  Vorige week nog een foto gemaakt van rietsigaren, maar die stonden er toen nog goed bij, maar werd wel een donkere foto door het weer.

  Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: https://logbankje.nl
  Nou vanmorgen vroeg ook een uurtje opgenomen, buiten donker en nat, dan wordt je wel positief van een muziekje.

 2. Whahaha, ik zie dat John ook al vreest dat je het nu zonder je gezin moet doen. Maar het stáát er echt …. Een duidelijk gevalletje van kannibalisme als je je gezin op eet. Dat het je wel moge bekomen, ik houd van dit soort vergissingen. 😉

 3. Kakel

  Afgelopen week voor het eerst zuurkool uit de oven gegeten. Het was er echt weer voor.
  Klussen in Spanje gun ik je van harte. Ook dat A. mee mag. Uiteraard niet in de zak (-:

 4. Ik maak soms hachee van vlees van de koeien die ik hier voor onze woning zie lopen. Ze lopen zomer en winter buiten en worden biologisch gekweekt. Ik vind dat je dat proeft. Andere vlees eet ik eigenlijk niet meer, we zijn hoofdzakelijk vegetariër.

 5. Goede morgen Sjoerd, ik eet helemaal geen vlees meer, dus je maakt me niet lekker met zuurvlees, ik hoop dat de hachee gesmaakt heeft, maar dat zal wel denk ik. Voor vandaag een fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.