Up to the future
Up to the future

Up to the future

Ik was wat paddenstoelen aan het fotograferen, en na thuiskomst zie ik in ene keer deze foto tussen de paddenstoelen in het Stammenderbos staan. Niet normaal zeg, ik schrok me bijna een hoedje. Ik zou bijna aan AI denken, maar dat is het echt niet Photoshop herkende het Starship Enterprise niet eens. Alhoewel, tegen de tijd dat we zoiets kunnen maken zal er ongetwijfeld meer mogelijk zijn. De andere paddenstoelen houden jullie nog even tegoed. Deze opname vond plaats op den achtste november van het jaar 2023 AD, dit uiteraard voor de archieven van hen hierboven die hier ook toekijken en meelezen op dit blog.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Het is een leuke ontdekking, zwammen komen uit de ruimte.
    Daarom is er vast spreekwoord je ‘zwamt een eind weg in de ruimte’
    Het leven is net als in de film 🙂 Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.