WWZH
WWZH

WWZH

bVision & Photography

Weg-Werk-Zaam-Heden in Gebrook. Soms wordt je er gewoon mee geconfronteerd dat ze zomaar de weg afzetten om wat werkzaamheden uit te voeren aan het wegdek. Ze hadden al enige tijd geleden wat witte blokken op de weg getekend, dus helemaal onverwacht vond ik het niet, maar ik kan er ook best wel van genieten om deze mensen aan het werk te zien

bVision & Photography

Eerst komt er een freesmachine om de bovenlaag eraf te frezen. Dan tilt die zijn achterwerk op om de rommel kwijt te raken. Daarna komt de veegwagen er achteraan om al die rommel van de weg af te krijgen. Vervolgens komt er een vrachtwagen met heet asfalt, wat door enkele mennekes wordt verspreid, en daarna mag de wals het afmaken en ligt er weer een pleister op het gewonde wegdek. De grote stukken moeten nog, maar dat doen dan weer anderen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.