Soms zit het, en soms niet
Soms zit het, en soms niet

Soms zit het, en soms niet

Nu zit het even niet. Internal Harddiscdrive failure op mijn computer maakt het me even onmogelijk om een log te produceren. Gelukkig heb ik een goede en recente back-up van mijn bestanden voorhanden. Alleen moet ik wel eerst even de drive vervangen om aan mijn bestanden te komen. Als het meezit ben ik morgen weer online. Gelukkig kon ik wel nog wat typen op mijn site…

19 reacties

  1. Frank-103

    Eigenlijk zijn alle failures vervelend, afhankelijk van je pc is een nieuwe harde schijf de moeite waard. Ik heb hier een i5 met ssd met de systeemsoftware en een 2e hd van 2tb. Als die ssd de geest geeft weet ik niet of een nieuwe zinvol is, dan moet ik ook alle systeemsoftware weer ergens vandaan halen. Of heb jij die ook op de backup staan?

  2. Haba

    Goede morgen Sjoerd, tja het kan wel eens wat tegen zitten, ik had net een log gemaakt, maar het lukte niet goed met de foto, ik heb het nu als concept staan en probeer het later op de dag opnieuw. Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.