Stammenderbos
Stammenderbos

Stammenderbos

bVision & Photography

Zoals ik vorige week al schreef had u nog wat herfstfoto’s tegoed. bij deze dus. Ze zijn gemaakt in het Stammenderbos, Vlakbij Kasteel Terborgh (Schinnen, gem. Beekdaelen). Niet dat ze zo bijzonder zijn, maar deze stonden nog op mijn geheugenkaart. Mijn PC werkt alleen maar op de SSD startschijf. De dataschijf is kapot en levering a.s. donderdag zijn. Dat wordt dus even wachten. Ik heb er even een van de twee backup schijven aangehangen zodat ik ook aan alle data kan. Alles doet het voorlopig en dat is het voornaamste.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

16 Comments

  1. Ik was gisteren in het bos een bal aan het zoeken en daar kwam ik grote paddenstoelen tegen. Maar het was echt te donker om maar een foto te maken. En toen we de bal hadden gingen we meteen verder met voetbal. 😉

    Ik hoop voor je dat het snel donderdag is.

    Love As Always
    Dimario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.