Zo vader…
Zo vader…

Zo vader…

bVision & Photography

U weet ik ben een liefhebber van murals, toen ik dus in de gelegenheid was om het ontstaan en het maken van zo’n mural in zijn geheel mee te maken kon ik dat uiteraard niet nalaten. De maker van deze mural is James Jetlag waarvan u reeds enkele muurschilderingen hier op de site kunt vinden. Het idee achter deze muurschildering is van mijn dochter, die mij vroeg of ik niemand wist die dit kon realiseren. Uiteraard kon ik er wel meerdere, maar als je een echte kunstenaar wil die dit het ontwerp kan realiseren kom je maar bij een bepaald aantal kunstenaars uit. Een daarvan was James Jetlag, die de uitdaging aannam en de slaapkamer van mijn dochter en haar vriend voorzien heeft van dit verenpakket. Het was een beetje moeilijk om het geheel er duidelijk op te krijgen, het werd al donker op het moment en ik had alleen mijn telefoon bij de hand en de vernis die als bescherming over het geheel is gedaan moest nog even drogen, maar je kunt in ieder geval zien wat het geworden is. Het geheel is zonder kwast en alleen met spuitbussen gemaakt (uitgezonderd de vernislaag).
Kunstenaar-muralist: James Jetlag – Martin Plag(1975)
Artwork: Pauwenveren november 2023
Plaats: Houthem (privé)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

  1. Nou James Jetlag heeft er een prachtige mural van gemaakt.
    Echt een verrijking van de kamer voor dochter en vriend. Hans

    @ ja, de sint nadert met rasse schreden, zaterdag vaart hij hier binnen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.