Daar wordt ik ook blij van
Daar wordt ik ook blij van

Daar wordt ik ook blij van

Natuurlijk kan een mooi kunstwerk mij blij maken, of dat nu een mural is of een mooie oude auto, maar de mooiste kunstwerken staan in de natuur. Zo scheen gistermiddag eventjes de zon. Een hele goede reden om na alle regen even de benen te strekken en je ogen open te doen. Al was het maar achter op de oude spoordijk. Daar kwam ik dit kunstwerk tegen. Daar wordt ik vrolijk van en kan ik ook van genieten. De temperaturen waren nog niet echt geschikt, en na thuiskomst had ik last van mijn knieën, maar dat was het wel waard denk ik dan maar. Een rondje intratuintuincentrum kan ook, maar daar zit ik niet echt op te wachten.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. Wat een mooie bloem, heb ik nog nooit gezien.
  Maar gezocht op afbeelding, Leonotis nepetifolia – Leeuwenoor, wilde dagga.
  Ja, het weer is nat en fris, slecht voor de gewrichten merk ik ook. Hans

  @ de blog ging vooral over parkeren in de binnenstad, daar wil men deze beperken.
  Voor al het stel in de video die zich ergerde aan de gepaarde auto’s, maar zelf er twee hebben triggerde mij.

 2. Kakel

  Moeder Natuur maakt de fraaiste kunstwerken. Gisteren was een droge dag met zon. Ik waaide langs de Nieuwe Maas bijna van de dijk (een natuureiland waar je heerlijk kan struinen) maar ik had het niet willen missen. Pluk de dag!

 3. Dit is weer een prachtig plantje, ik zou niet weten hoe het heet en waar het voorkomt. Het laatste natuurlijk bij jou in de omgeving, maar zou het hier aan de kust ook groeien vraag ik me af. Hoe dan ook een mooie foto. Een fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.