Er was iemand
Er was iemand

Er was iemand

bVision & Photography

Er was iemand die in een commentaar zei dat ik best bij Intratuin een rondje mocht doen. Nou dat hebben we gedaan gisteren, en nog wel in Maastricht, volgens mij de dichtstbijzijnde Intratuin. Je kijkt je ogen uit wat daar allemaal te koop is, erger nog wat mensen daar allemaal kopen. Ik kan me niet voorstellen dat iemand alleen voor de kerst een heel dorp gaat bouwen. Maar dat is wel wat mijn vrouw wil. Gelukkig hebben we een paar huisjes en hoeven we niets te kopen. Maar een dorpje zoals op de foto kost toch al gauw meer Euro’s dan dat ik in een maand krijg. Wij zijn ooit eens begonnen met een huisje en daar ieder jaar wel iets bijgekocht. Tot voor een paar jaar terug, toen we helemaal niets deden. Maar aangezien we met de kerst voor de hele familie een diner geven doen we ook iets aan de aankleding. Dat hoort er een beetje bij. Vooral voor de klein(ere) kinderen is dat wel leuk. Maar, eerst is de sint met zijn zwarte pieten aan de beurt.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Frank-103

  Er zijn een paar tuincentra die zich echt te buiten gaan met kerst, hier in de buurt is dat De Boet, waar nu meer bussen met ‘toeristen’ naar toe gaan dan naar de Zaanse Schans of Volendam. https://www.deboet.nl/
  Ik ga zelf liever naar een kerstmarkt, zoals bij Centro (Oberhausen), Keulen of Aken.

 2. Naar intratuinen ga ik ook wel graag en niet om eens wat te kopen maar slechts genieten van al het moois hoe men dan het zo in heb gericht met kerstsferen. Maar soms ook om inspiratie op te doen. Vorig jaar deed ik er niks aan maar dit jaar ga ik het voor mijzelf hier wel heel gezellig maken. Er zijn veel Kerstfilms op tv of op YT te zien dus ik kom de dagen wel door al mis ik nog steeds mijn liefste. Nu alweer 2 jaar.

 3. Het is een sprookjesland en ziet er ook erg warm en gezellig uit.
  Heb 2 jaar terug mijn kersthuisje weggegeven aan een liefhebber. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”
  Hartelijk dank voor de felicitatie.

 4. Ik ga er altijd wel heen met, om de beurt, een bejaarde buurman/vrouw, leuk om te zien wat er allemaal gemaakt is . Kopen doe ik meestal niets want want ik heb genoeg kerstrommel. Inderdaad ook al jarenlang een paar huisje die met op een boekenplank met wat nep sneeuw toch best een soort dorpje lijken. Helaas zijn ze al zó oud dat de verlichting onderdelen niet meer te koop zijn als ze vervangen moeten worden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.