Mazda B1600 met laadbak
Mazda B1600 met laadbak

Mazda B1600 met laadbak

bVision & Photography

Deze mooie Mazda werd mij toegestuurd door Frank 103. Hij stond geparkeerd bij Huider, de grootste in modeltreinspeciaalzaak van Nederland, vast van een auto en treinenliefhebber, schreef Frank erbij. Hij kan in ieder geval veel meenemen. De auto zie je hier eigenlijk zelden, het is een Mazda B1600 LB. Zelden is wellicht iets zacht uitgedrukt, er rijdt er maar ene van in heel Nederland. Het model was in de handel van 1961 tot 2006. De ‘gewone’ Mazda B1600 pick-up vind je wel meer, maar ook niet in grote getale. Ik kan er verder weinig van zeggen want deze gaat direct naar de showroom van mijn virtuele garage.

merk
Mazda
model
B1600
type
LB
kenteken
41-02-XB
Kleur
rood
Bouwjaar
1977
aantal cilinders
4 cilinder
vermogen
70 kW (95 pk)
cilinderinhoud
1587 cc
brandstof
Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Frank-103

    Grappig wagentje vond ik meteen toen ik hem zag, ik heb hem dan ook meteen voor jouw virtuele garage op de foto gezet! Er is er maar 1 van in Nederland? Dan is hij ook zeldzamer dan de meeste Ferrari’s, helaas heeft dat weinig gevolgen voor de waarde.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.