Plastic Fantastic
Plastic Fantastic

Plastic Fantastic

Voor de sinterklaas hebben voor de kleintjes uiteraard een verrassing, de groten komen met de kerst wel aan hun trekken. Zo kwam een groot pak binnen wat bol stond van de blauwe plastic. Zelfs zoveel dat we dachten dat de doos leeg was. Gelukkig lag het steentjes-van-een-bekend-merkdoosje onderin. Maar ik schrok van deze levering en vind het eigenlijk niet kunnen. Maar in de auto stappen en naar de dichts bij zijnde winkelgaan is ook geen optie. Die kost benzine en parkeergeld en ik ben duurder uit voor het kado. Uiteindelijk betalen we uiteraard allemaal hieraan bij, het plastic gaat naar de verwerking en de veel te grote doos naar het papier, maar toch.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 reacties

 1. Gelukkig kun je nu wel een leuke surprise maken van het verpakkingsmateriaal.
  Maar dit is wel erg veel plastic, maar het kost de verzender niet meer, gaat toch op gewicht en niet op volume. Hans

  Ot. Doet me goed dat je kunt relaxen bij de muziek.
  Volgende week donderdag onbekende en bekende neerbeat plaatjes in de GGOS.
  Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Gelukkig kun je nu wel een leuke surprise maken van het verpakkingsmateriaal.
  Maar dit is wel erg veel plastic, maar het kost de verzender niet meer, gaat toch op gewicht en niet op volume. Hans

  Ot. Doet me goed dat je kunt relaxen bij de muziek.
  Volgende week donderdag onbekende en bekende neerbeat plaatjes in de GGOS.
  Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Kakel

  Vitaminepillen in potjes bij de drogist zijn voor minder dan de helft gevuld.
  Wat vind je van Black Friday, die TIEN dagen duurt. Met dagaanbiedingen, zodat je iedere dag bij dezelfde leverancier een nieuw goedkoop pakket kan laten thuisbezorgen. Dat zouden ze moeten afschaffen. Maar wie? Tot het zomerreces hebben we geen kabinet.

 4. Frank103

  Er stond van de week een artikel in de krant dat het aantal speelgoedwinkels sterk afneemt, in Zaanstad in 10 jaar van 13 naar 5. Ik kan nu ook niet meer snel een verjaardagscadeau halen op de fiets, ik moet dat ook gaan plannen. Dan is bestellen via internet veel makkelijker, maar bepaald niet goed voor het milieu! Aan de andere kant is het wel goed voor mijn portemonnee, ik heb bij winkelen via internet nog nooit een impuls aankoop gedaan, dat is bij winkelbezoek wel anders!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.