Spanning op de Kling
Spanning op de Kling

Spanning op de Kling

bVision & Photography

De Kling is een buurtschap langs de gelijknamige weg, die de verbindingsweg tussen Oensel en Geverik vormt. Het zegt u allemaal natuurlijk niets, maar het ligt aan de achterzijde van Maastricht Airport. er liggen een tiental huizen langs de weg, en, de spanning stijgt, een eigen trafohuisje, niet zo oud en redelijk modern, en het ligt uiteraard te midden van de weilanden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Het trafohuisje doet me denken die hier in de Eempolder, ook daar is spanning nodig.
    Denk dat er in de omgeving ook wel boerderijen zijn. Hans

    @ zoon slijpt zijn gereedschap ook op jou manier en even testen op de nagel van je duim.

  2. Goede morgen Sjoerd, ik dacht even dat je in Zws-Vlaanderen was. Het dorp Clinge, ligt daar op de grens en er wordt dan gesproken van de ‘Belse Kling’ als ze het ‘buitenlandse’ deel van Clinge bedoelen . Fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.