Korp in Gebrook
Korp in Gebrook

Korp in Gebrook

Wat een titel is dat, “Korp in Gebrook”. Maar Korp in het Zweeds betekend Raven en Gebrook is gewoon Limburgs voor Hoensbroek, oftewel raven in Hoensbroek. En raven als onderdeel van Street-Art produceert kunstenaar en muralist Dazetwo aka Wesley van Heugten. De maker van deze muurschildering bij Ikea. En ja, ik heb Ikea geannexeerd bij Hoensbroek, daar hoort het ook thuis. Dazetwo laat hier de strubbelingen en frustraties zien van iedereen die wel eens een zelfbouwmeubel van Ikea in elkaar heeft proberen te zetten. Nu wist ik niet dat Ikea ook vogelhuisjes in zijn assortiment had, de zogenaamde “fågelholk” staat niet in hun catalogus. Dat hoort meer in een tuincentrum thuis.
Kunstenaar/artiest: Dazetwo (Wesley van Heugten), Brunssum 1987
Plaats kunstwerk: Ikea Heerlen.
Cursus Zweeds: Google Translate.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Kakel

    Toch zijn de Ikea-handleidingen best te doen. (Zo’n handleiding had ik best bij het leven willen krijgen.) Toch snap ik de frustratie van Dazetwo wel. Knap als je het zo kunt uitbeelden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.