Een ingelaste uitzending
Een ingelaste uitzending

Een ingelaste uitzending

Naar aanleiding van gisteren toch even een ingelaste uitzending om een en ander uit de doeken te doen. Het plaatsje waar we doorheen reden was Vlodrop, een plaatsje in midden-Limburg tegen de Duitse grens aan. We brachten daar een bezoek aan de kerstmarkt in het Tuincentrum van Daniels. Voor zover ik het kon zien waren we de enige Nederlanders. Vrijwel alle auto’s op de parkeerplaats aldaar had een Duits kenteken. En naast die man in de pyjama stond bij de ingang deze creatieve vogel de bezoekers op te wachten met zijn eenmansorkest. En herrie maakte hij genoeg, al had ik het idee dat Theike het zelf ook heel leuk vond, hij lachte voortdurend. En weest gerust, hij is voor heel 2023 volgeboekt. Ouderwets gezellig, voor een betaalbare prijs! Oh ja, voor ik het vergeet, die 2.20 Euro was voor wat vogelvoer. Gelukkig waren we vroeg en snel weer weg, die drukte is niks voor ons.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.