En toen waren we er…
En toen waren we er…

En toen waren we er…

We vertrokken al vroeg in de ochtend gisteren, het regende gestaag en door de regen heen dwarrelde een verdwaalde sneeuwvlok naar beneden. Op de plaats van bestemming werden we om de tuin geleid. Het verkeer in de richting waar we naar toe wilden mocht niet naar het centrum. Eenmaal weer op de goede weg maakten we al de afspraak om de weg huiswaarts maar via de andere zijde van Limburg te voltooien. Een kilometer of vijf verder stopte ik op een parkeerplaats, als Nederlander tussen al die dikke Duitse auto’s een plaats vinden was niet eens zo makkelijk. Bij de ingang werden we verwelkomt door deze meneer in Pyjama. En terwijl op de achtergrond het Halleluja van Leonard Cohen klonk betraden we het gebouw, Een moment van pracht, glitter en praal daalde over ons neer, niet echt op ons gemak, en met die Duitse overmacht rondom ons schuifelde we door onderweg langs al dat moois. Bij de uitgang moesten we betalen, 2 euro en 20 eurocent lichter verlieten we beschamend het pand…
Als u begrijpt wat ik bedoel en denkt het te weten, laat maar een opmerking achter in het daarvoor beschikbare gestelde commentaarvenster, als dat lukt uiteraard. Andere reacties zijn uiteraard ook welkom.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 reacties

  1. Frank-103

    Een winter fair, omdat je een opmerking maakt over het aantal Duitsers was het vast ergens in Nederland. Hier heb je zoiets bij Heemskerk in de kasteeltuin, er was ook zoiets bij Kasteel de Haar. Bij Valkenburg? Of in Arcen?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.