Fiat Spider
Fiat Spider

Fiat Spider

bVision & Photography

De blauwe Fiat Spider vond ik op een regenachtige ochtend op weg naar mijn werk. En zeg nou zelf, als je dit onderweg tegenkomt, dan fiets je toch fluitend verder. dit schreef Di Mario van zijn weblog Di Mario.info bij de foto’s van de wondermooie Fiat Spider. Echt een auto waar je van droomde als kleine jongen als je die zag rijden. De Fiat 124 Sport Spider is een roadster die van medio 1966 tot zomer 1985 werd geproduceerd. Vooraleerst door Fiat zelf en later door opdracht van FIAT door Pininfarina. Vanaf 1978 werd onderstaand model leverbaar met een 2 liter injectie motor. Een heerlijke auto om mee rond te toeren. Later werd er in samenwerking met Mazda een nieuw model uitgebracht.

merk
fiat
model
124
type
spider 2000 usa
kenteken
95-RF-ZR
Kleur
blauw
Bouwjaar
1983
aantal cilinders
4 cilinder
vermogen
77 kW (104 pk)
cilinderinhoud
1995 cc
brandstof
Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 reacties

  1. Frank-103

    Een mooie auto die Spider! Ik heb al lang de wens een tijdje met een cabrio te rijden, de rest van de familie vindt de stationwagen echter veel fijner (praktischer). Zo’n Opel Cascade of Mazda MX5 gaat er voorlopig dus niet komen!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.