Rusty Sunday 95
Rusty Sunday 95

Rusty Sunday 95


Ik wens u allen een “roestieke” zondag vandaag. Maak er een mooie dag van en geniet van het leven. Ik denk dat Sinterklaas vandaag op veel plaatsen voorbijkomt. Ik hoop op allemaal blije gezichten vandaag.
Groetjes, Sjoerd

Op de foto: Restant verlaadstation Houthem (WO ll)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. hanscke

    Helaas schijn ik de enige in mijn familie te zijn die echt warm loopt voor het Sinterklaasfeest. En om dat nu in mijn eentje te vieren is ook geen doen. Dat brengt me wel op een idee voor volgend jaar. Gaat een blogje worden!

  2. Mooie foto. Wij vierden het zaterdag. Lachen de kleinste die nog net aan geloofd duurde het te lang voor de pakjes kwamen en werd knap zenuwachtig. Opa jij hebt het geheime nummer van Sinterklaas kan je hem niet even bellen wanneer de pakjes komen. Natuurlijk dus ik bel Sinterklaas leg snel uit wat er aan de hand is en zet daarna de telefoon op speaker. Hij stelt haar gerust dat de Pieten er elk moment kunnen zijn en tijdens het gesprek wordt er aangebeld en staan de pakjes op de stoep. ZE ZIJN ER SINTERKLAAS riep ze enthousiast . Weer een kind die gelukkig nog in het sprookje gelooft.

  3. Dit jaar vieren beide kinderen + kleinkinderen het sintfeest bij de schoonfamilie, volgend jaar weer hier, ja om en om is logisch natuurlijk. Ik mocht wel mee naar de schoonfamilie van mijn zoon, maar die heb ik nog maar twee keer ontmoet en bij sint cadeautjes horen toch wat plagerijtjes vind ik. Fijne zondag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.